Kwalitatief en kwantitatief hoogwaardige zorg
 

Voor informatie en afspraken tel.: 06 45 66 23 88

 
 


Behandelingen erkend door
ziektekostenverzekeringen

Adres:
Keizersweg 97
1171 XC Badhoevedorp

Groepspraktijk Minerva
Olympiaplein 99
1077 CT Amsterdam

De nieuwe Silo
Graan voor Visch 14302
2132 VJ Hoofddorp

Tel.: 06 45 66 23 88

E-Mail:
             

K.Kohli, arts - acupuncturist

Achtergrond westerse geneeskunde
Mw. K. Kohli heeft haar artsenopleiding gedaan aan de Vrije Universiteit te Amsterdam in 1986. Ze heeft meer dan 20 jaar ervaring in de Geneeskunde, waaronder cardiologie in Academisch Medisch Centrum (AMC), Amsterdam en ouder en kind zorg bij GGD Amstelland en Meerlanden.

Opleiding tot arts Ė acupuncturist
Mw. Kohli heeft haar opleiding tot arts Ė acupuncturist gevolgd bij de Nederlandse Artsen Acupunctuur Vereniging (NAAV).

Interesse in Acupunctuur en Traditionele Chinese Geneeskunde
Haar interesse in Acupunctuur en Traditionele Chinese Geneeskunde (TCM) is mede toe te schrijven aan het feit dat verschillende studies op westerse universiteiten de doeltreffendheid van de Chinese Geneeskunde met inbegrip van de Acupunctuur met name bij pijnbestrijding stress, burn-out, allergieŽn, overgangsklachten en infertiliteit erkenden. Bovendien erkent ook de WHO (World Health Organization) de effectiviteit van Acupunctuur voor een groot aantal ziekten.

Na haar specialisatieopleiding in de Acupunctuur begon dr. K.Kohli haar praktijk, die gevestigd is in Amsterdam en Badhoevedorp.

Later specialiseerde zij zich ook in andere varianten van Acupunctuur zoals Facial Rejuvenation (Cosmetische) acupunctuur, Japanse acupunctuur, acupunctuur voor kinderen en lichttherapie.